Nieuws

Kijk hier voor het laatste nieuws

AVV bij RTL WoonTips

AVV op televisie

Vanmiddag heeft u Monique en Jørgen van AVV in het televisieprogramma ‘WoonTips’ op RTL4  kunnen zien. Vanaf de toplocatie Kreek & Duin in Westkapelle vertelden zij over de nieuwe trends op woongebied.

Maatwerk
Mensen wensen meer maatwerk; een woning die volledig naar wens is vormgegeven, met een praktische indeling en luxe details.  Men stelt steeds meer eisen aan de woonomgeving; wonen en genieten op een toplocatie in luxe, rust en ruimte. Wanneer men zelf een woning bouwt op een kavel op één van de toplocaties aan het water kunnen deze wensen ingewilligd worden. Wat denkt u bijvoorbeeld van maritiem wonen aan de Jachthaven in Kortgene of direct aan de kust in Kreek & Duin in Westkapelle.
Bekijk ook  onze site Bouwkavel Zeeland voor nog meer bijzondere bouwlocaties.

En ziet u het niet zitten om volledig in eigen beheer een woning te realiseren, dan is er ook altijd nog de mogelijkheid om als eerste bewoner een casco nieuwbouwwoning te kopen. Een hagelnieuwe woning waarvoor u zelf de vloer- en wandafwerking, keuken en sanitair kunt uitkiezen. Met minder rompslomp, maar een grote keuzevrijheid een woning naar wens in te richten.
Wij bieden luxe casco koopappartementen aan in ‘Het Dok’ in Vlissingen of in ‘Residence Weumelinghe’ in Wemeldinge.

Inruil eigen woning Zeeland
In de huidige ‘snelle’ tijd willen mensen hun woonwens graag zo vlot en met zo weinig mogelijk risico realiseren. Met het ‘inruil eigen woning’-concept biedt AVV de mogelijkheid om de huidige woning van de klant in te ruilen voor een nieuw appartement of bouwkavel. Zonder dubbele lasten; zodra de nieuwe woning gereed is neemt AVV de huidige woning over. Zo hoeft er niet tussentijds naar een andere woning te worden verhuisd. Inruilen betekent gemak en zekerheid!

Uitzending gemist?
Heeft u de uitzending gemist? Op maandag 5 oktober om 13.00 uur is er een herhaling op RTL4. Binnenkort plaatsen wij ook de opname op de site.