Nieuws

Kijk hier voor het laatste nieuws

Leuk ervaringsverhaal koper Hooglicht Vlissingen

Rubenslaan 88 Hooglicht Vlissingen

Luxe, nieuw, stijlvol en met adembenemend uitzicht; dát is wonen in Hooglicht aan de Rubenslaan in Vlissingen.
Leven als een vorst in een prachtig appartement op fietsafstand van de boulevard, het strand en het gezellige stadscentrum van Vlissingen.
Ook mevrouw Angelina Goulooze, koper van een appartement in Hooglicht kan dit gevoel beamen. Lees hier hoe de kersverse eigenaresse wonen in Hooglicht ervaart.

“Wij wonen prima naar ons zin in Hooglicht!”

“Met het oog op de toekomst wilden wij verhuizen richting de Boulevard. We hadden net een appartement aan de Boulevard bezichtigd toen wij op weg naar huis langs Hooglicht reden en zagen dat er een Open Huis was.” We zijn nog steeds blij dat we direct de stap hebben genomen om te gaan kijken,” vertelt mevrouw Angelina Goulooze enthousiast. “Wij waren gelijk verkocht!”
“Hier in Hooglicht heb je veel meer dan alleen uitzicht. De ruimte die je hebt, iedereen is er verbaasd over én het is er heerlijk rustig”.
Ze vervolgt haar verhaal met een glinstering in haar ogen: “Het fijne van dit nieuwbouw appartement is dat we het nog geheel naar eigen wens konden inrichten. De badkamer was al volledig naar onze smaak, dus dat was heel fijn.”
“Het contact met de makelaar verliep heel prettig, hij heeft ons over alle relevante zaken op de hoogte gebracht en goed begeleid.”
“Nu we er wonen genieten we elke dag. Of er nu familie, vrienden of een monteur op bezoek komen, iedereen is positief verrast over het wonen in Hooglicht.”

Mevrouw Angelina Goulooze heeft tot slot de volgende boodschap voor geïnteresseerden in Hooglicht.
“Ik kan u dus van harte aanbevelen net zoals wij het Open Huis te bezoeken!”
Open Huis Hooglicht
Zaterdag 18 maart a.s.
10.00-12.00 uur
Ontvangst: Rubenslaan 4