Toplocaties....

Nationaal Park


Wonen in Wemeldinge aan de Oosterschelde


Wonen direct aan de Oosterschelde

Bijzondere locatie
De natuur in huis? Op deze bijzondere locatie direct aan Nederlands grootste en meest waterrijke nationaal park geniet u vanaf de eerste rang van het zich dagelijks steeds wisselende schouwspel van de natuur.

Prachtige kleurschakering
De lucht en de wolken zorgen voor een prachtige schakering aan blauw, wit en grijs. In de ochtend en avond geeft de opkomende en ondergaande zon een warme gloed af. De meest fascinerende kleurscharkeringen in de lucht worden hier waargenomen. Iedere seconde een ander beeld, eindeloze vergezichten, in de verte gloort de overkant met zand en het groene helmgras in de duinen.

Fenomenaal uitzicht
De glazen pui welke over de gehele breedte van het appartement strekt van vloer tot plafond geeft u werkelijk een verbluffend uitzicht. Gaat u er rustig bij zitten, dan kunt u iedere dag even kijken hoe het met de zeehonden is!

Bedrijvigheid op het water
Inderdaad, in en op het water gebeurt ook van alles. Op het water wisselen diverse soorten voertuigen elkaar af. Zeilschepen met groot zeil, een monumentale botter. Een vissersboot of vrachtschip. Er is geen minuut hetzelfde.

Zeelandbrug
De karakteristieke poten van de zeelandbrug zorgen voor een vast anker in het zich steeds weer wisselende spel van lucht en water. Een beeld waar u  dagelijks van zult genieten.

Wonen aan de Oosterschelde in Residence Weumelinghe in Wemeldinge biedt u de mogelijkheid om met volle teugen van het Nationaal Park te genieten.

Luxe appartement kopen aan zee         Koop appartement bij jachthaven Beveland

Koop appartement met uitzicht water          Wonen aan het water in nationaal park De Oosterschelde

Zeehonden spotten in de Oosterschelde         vakantie woning kopen aan de Oosterschelde