Kenmerken

Boulevard Vlissingen - Vlissingen

  • Karakteristieke windorgel bij bollehoofd boulevard Vlissingen
  • Voorbijvarende schepen aan de boulevard in Vlissingen
  • appartement kopen in Vlissingen
  • Een woning kopen in Vlissingen

Permanent, Recreatief € 300,000 k.k. 


Vorstelijk wonen in een luxe appartement aan de boulevard in Vlissingen, wie wil dat nu niet?! Een eigen plek waar u altijd vakantie heeft!

Boulevard Vlissingen:
 Wonen op een toplocatie
 Adembenemend uitzicht over de boulevard, het strand en de zee
Fijne living met grote raampartijen
 Zonnig balkon om heerlijk te ontspannen
√ Parkeergelegenheid in de parkeerkelder
 Prima uitvalsbasis voor een dagje er op uit; in directe omgeving vele mogelijkheden
 Dichtbij het bruisende centrum van Vlissingen

Grote aantrekkingskracht
De kust van Vlissingen met zijn prachtige boulevard heeft al van oudsher een grote aantrekkingskracht op de toeristen, maar zeker ook op de lokale bevolking. Het badstrand met de boulevard kent vele kleurrijke bezoekers; van dagelijkse badgasten, zon aanbiddende vakantiegangers tot wandelende “Vlissingers”. Heeft u uw eigen (vakantie)appartement aan de boulevard in Vlissingen? Dan kunt u dagelijks genieten van de zee en het strand, maar ook van het levendige uitzicht op een stranddag.

Altijd vakantie
Stelt u zich eens voor……. Uw thuis aan de boulevard in Vlissingen. Wonen als een vorst zo direct aan het strand, u hoeft de boulevard maar over te steken en kunt het zand al tussen uw tenen voelen.
’s Ochtends bij het opkomen van de zon een wandeling op het strand langs de waterlijn maken óf in de schemering van de avond nog een verkoelende duik nemen. Wanneer u maar wilt genieten van de kust, heerlijk! Hier komt u volledig tot rust.
En heeft u geen zin om te koken? U loopt de deur uit en kunt meteen neerstrijken op één van de gezellig terrassen op de boulevard om een hapje te eten.
Zin in meer vertier? Na een korte wandeling bent u in het bruisende centrum van Vlissingen: hier is altijd iets te beleven.

Mogelijkheden
Op dit moment hebben wij geen woningen (bestaande bouw) op de boulevard in ons aanbod. Houd wel de ontwikkelingen van Hotel Britannia op de boulevard in Vlissingen in de gaten, hier kunnen wij u zeer waarschijnlijk in de nabije toekomst appartementen en hotelkamers te koop aanbieden.

 Beeldmateriaal: Boulevardbankert.nl

Locatie