Kenmerken

Campervelden Kamperland - Kamperland

  • Luchtfoto jachthaven en omgeving kust Kamperland
  • Veel licht en ruimte met uitzicht over jachthaven Kamperland
  • idylisch uitzicht penthouse Campervelden
  • Goed vertoeven in het zonnige penthouse Campervelden

Permanent, Recreatief € 252,000 incl. BTW v.o.n. 


Logo appartementen de Havenpoort

Campervelden
Bijzonder nieuwbouwplan op steenworp afstand van de gezellige haven van Kamperland en op enkele kilometers van één van de mooiste Noordzeestranden. Met voor ieder wat wils; de keuze uit eengezinswoningen, appartementen en vrije kavels. Permanent of deeltijd wonen.

Kenmerken:
Permanent of deeltijd wonen
Appartementen met woonoppervlakten van 90-152 m2
Ruime vrije kavels
Uitzicht op jachthaven Kamperland
In nabijheid Veerse Meer en Noordzeestrand
Vele voorzieningen in omgeving Kamperland

Koopsom appartementen vanaf: € 252.000, – v.o.n.

Wie hier komt wonen is altijd op vakantie! Met schitterend uitzicht over de gezellige jachthaven van Kamperland en de groene uitgestrekte landerijen, dichtbij het mooie Noordzeestrand heeft u nu de mogelijkheid om in uw droomhuis te gaan wonen. Royaal wonen met uw gezin, gelijkvloers wonen met een een prachtig uitzicht of zelf uw droomwoning bouwen. Voor ieder wat wils. Kamperland is ook als vakantiebestemming helemaal geweldig en daarom bieden wij u nu ook de mogelijkheid om deeltijd in Campervelden te gaan wonen. 

Ruimte om te wonen, ruimte om te leven
Na volledig uitgerust wakker te worden in uw fijne optrekje aan de jachthaven in Campervelden, wordt uw goed humeur meteen versterkt wanneer u door uw grote ramen het weids uitzicht over de weilanden en de jachthaven ziet. Met het charmante geluid van tikkende bootmasten op de achtergrond bedenken wat u op deze bijzondere dag gaat doen. Wat dacht u van een zomers dagje strand, uitwaaien in de herfstwind, genieten van lekkers op één van de beachclubs aan het prachtige en schone Noordzeestrand. Volop genieten van de zonsondergang, nog een avondduik in zee, wandelen door de branding, wat is het strand toch heerlijk. Wilt u er met de fiets op uit, dan is het ontspannen fietsen langs duinen en dijken op Noord-Beveland. Met uw zeewaardig jacht kunt u eenvoudig de Oosterschelde op varen. Heeft u een kleine motorboot of zeilboot, bent u gek op wakeboarden, surfen of waterskiën dan is het Veersemeer in Kamperland door het uitblijven van getijden bij uitstek geschikt.

Vrijheid met vertier in de nabijheid
Kamperland is een leuk karakteristiek dorp waar veel te beleven is. Zo heeft u hier de mogelijkheid om zelf bier te brouwen, chocolaatjes te maken, in het Planetarium op bijzondere wijze naar een film te kijken en  heerlijk uit eten te gaan.
Alles op loopafstand van uw unieke (t)huis in Campervelden.  Heeft u zin in een theatervoorstelling of een dagje winkelen? In het nabijgelegen Goes is het allemaal mogelijk.

In Campervelden vindt u rust en ruimte en hoeft u zich nooit te vervelen. Kortom Campervelden is een unieke plek om te kunnen wonen, werken en recreëren.

Binnenkort hoort u meer over de nieuw te bouwen woningen in Campervelden!

Bezoek ook eens de website van Campervelden!

facebookpinterest

Locatie