Kenmerken

Het Dok Vlissingen - Vlissingen

  • Luxe wonen aan het water
  • 002 Dokje van Perry 1 Vlissingen
  • 001 Dokje van Perry 1 Vlissingen
  • Dok van Perry 3
  • Gezellige drukte unieke evenement Sail de Ruyter voor de deur
  • historisch wonen aan het Dokje van Perry
  • Gezellig op het terras in Vlissingen
  • 11643
  • wonen met betoverend uitzicht aan het Dokje van Perry

Permanent, Recreatief € 329,000 incl. BTW v.o.n. 


Logo Het Dok Vlissingen

 

Altijd al aan het water willen wonen? Kom dan een kijkje nemen. Een luxe appartement met uitzicht op Het Dok, op loopafstand van winkels en voorzieningen.

Luxe appartementen en penthouses  aan Het Dok met prachtig uitzicht over het water, gesitueerd middenin het centrum van Vlissingen. De grond onder dit prachtige nieuwbouwproject heeft een rijke historie. Proef de sfeer van weleer terwijl u geniet van het wooncomfort van nu.

Het Dok:
Centrale ligging midden tussen culturele erfgoederen
Vrij uitzicht over het Dok en de binnenhaven
Op 100 meter van de winkels, zee en strand
Riante living en ruime slaapkamers
Grote balkons op het zuiden
Parkeren op eigen terrein, in de parkeerkelder
Hoogwaardige architectuur: in vorm en materiaalgebruik
Tevens geschikt als tweede woning

Koopsom appartementen vanaf € 339.900,- tot € 449.900,- inclusief B.T.W. v.o.n .
Koopsom penthouses vanaf € 579.900,- tot € 749.900,- inclusief B.T.W. v.o.n.

Rijke historie
De grond onder dit prachtige nieuwbouwproject heeft een rijke historie. Eerst stonden op deze locatie herenhuizen aan het Dok van Perry, later werd het een industrieel gebied met de scheepswerf ‘De Schelde’. Deze rijke historie heeft de architect geïnspireerd tot een uiterst geslaagde invulling van hedendaagse appartementen en herenhuizen. U proeft de sfeer van weleer terwijl u geniet van een eigentijds wooncomfort.

Uitgerust ontwaken
Wanneer u in Het Dok Vlissingen woont begint uw dag altijd goed. Uitgerust ontwaken met het geluid van meeuwen op de achtergrond. Om vervolgens met een kopje koffie in de hand verder wakker te worden en te genieten van het uitzicht vanuit uw woning. Wonen met uniek zicht op het historische Dok van Perry of over het water naar het Scheldeterrein met zijn karakteristieke hijskraan. U vergeet gewoon dat u echt midden in de stad bent.

Middenin Vlissingen
Door de ligging middenin het centrum van Vlissingen, bent u als bewoner van een appartement in Het Dok van alle gemakken voorzien. U kunt heerlijk te voet uw dagelijkse boodschappen doen; even een brood halen bij de bakker, naar de groentewinkel of een bezoek aan de supermarkt.

Zin om naar het terras te gaan op de boulevard met uitzicht op zee, of lekker uit eten op het Bellamypark: ook hiervoor hoeft u niet veel moeite te doen. De gezelligheid van het bruisende Vlissingen vindt u direct bij u om de hoek.
Ook culturele evenementen zoals “Sail de Ruyter” of “Film by the Sea” gaan niet aan u voorbij en vinden nagenoeg voor de deur plaats.

Echt thuiskomen
Na een drukke dag is het absoluut thuiskomen in Het Dok. U parkeert eenvoudig uw fiets of auto in de parkeergarage onder de appartementen en gaat vervolgens met de lift veilig en gemakkelijk naar uw eigen appartement. U komt meteen tot rust wanneer u vanuit uw ‘luie’ stoel door de grote raampartijen naar buiten kijkt. Vanuit uw woning heeft u altijd zicht over het Dok met het Kanaal door Walcheren op de achtergrond. Er zijn zelfs appartementen die naast uitzicht over het Dok en het kanaal, uitzicht over de Westerschelde en de zee bieden! Het gevoel van vrijheid en rijkdom gewoon bij u thuis.
Het is geen probleem wanneer de kinderen of kleinkinderen op bezoek willen komen, uw living is ruim genoeg om gezellig samen te zijn. En willen de kleinkinderen een keer komen logeren, dat kan in de extra slaapkamer. Uiteraard kunt u deze slaapkamer ook gebruiken als hobbyruimte bijvoorbeeld om te schilderen, boetseren of te puzzelen.

Makkelijk op pad
Bent u een buitenmens? Hoe heerlijk is het om gewoon de deur van uw woning in Het Dok Vlissingen dicht te trekken en op pad te gaan. Wandelen langs de kustlijn, flaneren op de Vlissingse boulevard of de mooie wandelroute lopen langs de Oranjemolen. Fietsen over ‘het sluizencomplex’, langs de duinen richting de karakteristieke dorpen aan zee zoals Zoutelande en Domburg, het zijn maar een paar voorbeelden van de talrijke mogelijkheden. U voelt zich toerist in eigen land. Wat is Walcheren toch ontzettend mooi!
Als recreatief zeiler heeft u binnenkort de mogelijkheid uw eigen boot in de jachthaven ‘De Stadshaven’ aan te leggen. In Het Dok worden momenteel alle voorzieningen getroffen voor de nieuwe stadshaven. Het ultieme maritieme vakantiegevoel; altijd even een blik kunnen werpen op uw jacht en gemakkelijk een aantal uren varen.
Ook buiten Walcheren is er nog van alles te beleven en is Het Dok Vlissingen als uitvalsbasis prima gesitueerd. Met uw auto (onder uw appartement geparkeerd) kunt u zo de snelweg A-58 op rijden richting Goes, Rotterdam, Antwerpen. Heeft u geen zin om zelf auto te rijden, dan is ook het treinstation zeer dichtbij. Wilt u een dagje fietsen in Zeeuws-Vlaanderen? Het fietsveer ligt op 5 minuten fietsafstand.

Bezoek ook eens de website van Het Dok!

facebook   pinterest

Locatie