Kenmerken

Hotel Britannia Vlissingen - Vlissingen

Recreatief In ontwikkeling 


Appartementen in ontwikkeling

De bouwplannen voor een hotel aan de Boulevard van Vlissingen worden uitgewerkt. Mogelijk worden er in het gebouw ook appartementen gesitueerd. Oude tijden herleven aan de boulevard in Vlissingen. Op de locatie van het voormalig badhotel Britannia; een van de meest tot de verbeelding sprekende badhotels van Nederland, is een nieuw hotel Britannia in ontwikkeling.

Hotel Britannia:
Luxe hotel met hoogwaardige voorzieningen
Veel hotelkamers van verschillende afmetingen, mogelijk aangevuld met appartement
 Diverse zalen, een restaurant en parkeergarage

Bijzonder gesitueerd direct aan de boulevard en het badstrand

Genieten in Hotel Britannia
Wanneer u een bezoek brengt aan hotel Britannia bent u verzekerd van een vorstelijk verblijf. Genieten, genieten en nog eens genieten!
Wakker worden en ontbijten met uitzicht op de boulevard, het strand en de zee. Kijken naar de meeuwen aan de horizon, indrukwekkend grote schepen die voorbij varen, joggers en wandelaars op het strand. De eerste zonaanbidders spotten die hun badlaken uitspreiden en zich installeren voor een heerlijke dag aan het strand. Dát is vakantie in Hotel Britannia in Vlissingen.

Prima uitvalsbasis
Deze locatie aan de boulevard is een prima uitvalsbasis om er lekker op uit te gaan. U hoeft de boulevard maar over te steken en u bent op het strand. Wandelend langs de kustlijn komt u vanzelf in de pittoreske binnenhaven van Vlissingen en het historische stadscentrum. Hier kunt u onder andere musea bezoeken, winkelen, maar ook heerlijk borrelen op één van de gezellige terrassen.
Vanuit Britannia eenvoudig op pad met de fiets behoort ook tot de mogelijkheden; Walcheren kent vele mooie fietsroutes. Een bezoek aan het sluizencomplex in Vlissingen mag dan ook niet ontbreken.
Cultuur snuiven in de omgeving kunt u in Middelburg, Domburg of één van de andere karakteristieke steden en dorpen; eenvoudig te bereiken met de auto of  fiets.
Vlissingen bruist, er vinden jaarlijks vele evenementen plaats waar u als bezoeker van Hotel Britannia ook van kunt genieten.

Appartementen Hotel Britannia

Er is grote kans dat er ook koopappartementen in het nieuwe Hotel Britannia worden gesitueerd. De bouwplannen voor het nieuwe geheel worden nu uitgewerkt waarbij gedacht wordt aan een combinatie van een hotel met kamers in diverse afmetingen en de daarbij behorende voorzieningen zoals een restaurant en diverse zalen. Daarnaast denken wij in het plan ook een aantal koopappartementen op te kunnen nemen.

Interesse?
Wilt u ook kunnen genieten als een vorst? Ziet u uzelf al helemaal zitten op het balkon of terras van dit bijzondere badhotel?

U kunt zich alvast geheel vrijblijvend inschrijven. Wij houden u dan op de hoogte van de ontwikkelingen.

prachtige windorgel bij het Nollestrand    Prachtige luchten op het badstrand

het mooie uitgestrekte badstrand     loodsboot trotseert de golven

zomers tafereel op het badstrand   10669262_824058044312258_8529510162143025998_o

bron beeldmateriaal: boulevardbankert.nl

 

Locatie