Kenmerken

Kreek & Duin Westkapelle - Westkapelle

  • Heerlijk ontspannen in uw luxe appartement
  • Bijzonder uitzicht vanaf het dakterras
  • Fenomenaal uitzicht vanaf de eettafel
  • Wandelen langs De Kreek in Westkapelle
  • Rustgevend wonen aan De Kreek in Westkapelle
  • Riante appartementen met prachtig uitzicht

Recreatief € 599,000 excl. BTW v.o.n. 


logo_kreekenduin_transparant

Luxe recreatieappartementen direct aan de Kreek tussen het dorp Westkapelle en het prachtige natuurgebied. Op deze unieke plek is het schitterende complex Resort Kreek & Duin gesitueerd.

Resort Kreek & Duin:
Vrij uitzicht op De Kreek en duinen

5 kilometer afstand van het mondaine Domburg
Royale appartementen met recreatieve bestemming (tot 152 m2)
Grote buitenruimte volledig op het zuiden gelegen
Tweede balkon
Twee parkeerplaatsen

Koopsom penthouses vanaf € 599.000,- tot  € 666.000,- v.o.n. exclusief BTW

De luxe recreatie-appartementen van Resort Kreek & Duin liggen aan de Kreek van Westkapelle. De comfortabele appartementen zijn met woonkamer en terras volledig op de zon gericht en gesitueerd met uitzicht op een natuurgebied. Hier kunt u optimaal genieten van de natuur, de zon en de rust. De appartementen kunnen recreatief worden verhuurd en/of als tweede woning worden bewoond.
De Kreek is ontstaan door een dijkdoorbraak en is uitgegroeid tot een prachtig natuurgebied met mooie wandel- en ruiterpaden. Tussen de prachtige kust van Westkapelle en De Kreek ligt het natuurgebied ‘Westkapelle Vroon’: hier treft u zowel in broedtijd als in de voor- en najaarstrek duizenden vogels.

Volledig tot rust komen
Verblijven in Resort Kreek & Duin is altijd genieten. Als natuurliefhebber, maar ook wanneer u op zoek bent naar rust kunt u hier naar hartenlust vertoeven. Iedere dag ontbijten, lunchen en dineren met adembenemend uitzicht over het water van De Kreek omgeven door prachtige groenpartijen. Wie wil dat nu niet, met als skyline de duinen, het strand en de vuurtoren van Westkapelle.
Op het zonnige balkon kunt u heerlijk dagdromen of samen met een vriend of partner de dag doornemen.  Wilt u het gras tussen uw tenen voelen? Pak uw terrasstoel op en verplaats u naar de gemeenschappelijke tuin, die ruim en open van opzet is. Op uw balkon of in de tuin kunt u heerlijk een boek lezen met op de achtergrond het geluid van de ruisende zee en voorbijvliegende vogels. Iedere dag voelt u zich een ontzettend rijk mens.

Uitwaaien op het strand of cultuur snuiven?
Houdt u van wandelen? U sluit de deur van uw appartement en kunt meteen op pad. Zo gemakkelijk kunt u een rondje gaan lopen langs de Kreek, over de fraaie wandelpaden of over het uitgestrekte strand. Heerlijk uitwaaien, genieten van de ondergaande zon of op pad voor een warme beker chocomelk bij de strandtent; allemaal binnen handbereik.
Door zijn goede ligging op Walcheren, is het als eigenaar van een appartement in Resort Kreek & Duin zeer eenvoudig om de gezellige drukte van de omliggende dorpen en/of steden op te zoeken. U bent binnen circa 10 autominuten in het gezellige en mondaine dorp Domburg, het bourgondische dorp Zoutelande en in ongeveer 20 autominuten in de monumentale stad Middelburg.

Wanneer u eenmaal het optimaal genot van deze bijzondere locatie heeft ervaren, hoeft u als eigenaar van een luxe appartement in Kreek & Duin niet meer op zoek naar een andere vakantiebestemming. Dit is dé vakantiebestemming voor u!

Wij kunnen u de volgende luxe penthouses op deze schitterende locatie aanbieden:
Charley Tooropstraat 38 | koopsom: € 599.000,- excl. BTW v.o.n.
Ruim appartement met adembenemend uitzicht, voorzien van luxe sanitair. Bekijk de volledige presentatie.

Charley Tooropstraat 40 | koopsom: € 599.000,- excl. BTW v.o.n.
Statig appartement op een toplocatie met royale indeling en hoogwaardige afwerking. Bekijk de volledige presentatie.

Charley Tooropstraat 66 | koopsom: € 666.000,- excl. BTW v.o.n.
Exclusief en riant penthouse met twee ruime balkons van 33 en 16,5 m2 en lift entree in eigen appartement. Bekijk de volledige presentatie.

Charley Tooropstraat 106 | koopsom: € 625.000,- excl. BTW v.o.n.
Royaal penthouse; volledig ingericht en voorzien van luxe sanitair en keuken. Bekijk de volledige presentatie.

 Bekijkt u deze uitzending van RTL Woontips opgenomen op de prachtige locatie van Resort Kreek & Duin.

facebook  pinterest
Nu ook op Immowelt.de!

Locatie