Kenmerken

Residence Weumelinghe in Wemeldinge - Wemeldinge

 • Koop appartement in Wemeldinge open huis 15 juli 2016
 • Luxe appartement kopen in Wemeldinge
 • Op unieke locatie gelegen Residence Weumelinghe
 • Appartement kopen direct aan de Oosterschelde in Wemeldinge
 • Met uw jacht voor de deur eenvoudig er op uit
 • Appartement kopen in Nationaal Park de Oosterschelde Wemeldinge
 • Appartement kopen direct aan de Oosterschelde in Wemeldinge
 • Prachtig modern appartementengebouw direct aan zee
 • woning kopen in rustige omgeving kust Beveland
 • 006 Wemeldinge sfeeromgeving
 • Duikershotspot in Wemeldinge
 • Penthouse kopen in Wemeldinge
 • Met uitzicht op de Oosterschelde iedere dag genieten
 • plattegrond appartementen Residence Weumelinghe

Permanent, Recreatief € 498,000 incl. BTW v.o.n. 


logo-transparant-weumelinghe

Wonen op een unieke locatie met prachtig uitzicht over de Oosterschelde is nu mogelijk in de royale en luxe appartementen en penthouses van Residence Weumelinghe in Wemeldinge.

Residence Weumelinghe:
Woonoppervlakte van maar liefst 125 m2
Op het zuidwesten gelegen zonneterras van 18 m2
Enkele appartementen hebben een extra dakterras tot maar liefst 134 m2
Het appartement is met de lift of trap bereikbaar
Privé parkeerplaats en afsluitbare berging in de parkeergarage
Luxe badkamer (Villeroy en Boch) en keuken (Poggen Pohl)
Bergruimte met mogelijkheid voor plaatsen van een wasmachine en droger
Optioneel gastenverblijf (studio) op de begane grond

Koopsom appartementen vanaf: € 498.000,– incl. BTW v.o.n.
Koopsom penthouses: € 575.000,- incl. BTW v.o.n.

Huur is bespreekbaar.

Op een unieke locatie direct aan de Oosterschelde, waar men de passerende zeil- en vissersboten bijna aan kan raken, de zilte geur kan opsnuiven, waar men kan genieten van het prachtige natuurschoon van Zeeland en de zeehondjes met elkaar kan zien spelen, daar bevinden zich de ruime en luxueuze appartementen in Residence Weumelinghe.

Het bijzondere zicht op de Oosterschelde komt voort uit het gegeven dat dit de laatste locatie is waar zo dicht (maar 25 meter) van de dijkwering gebouwd mocht worden. Doordat de locatie op een verhoging ligt en in het ontwerp de drie woontorens op een plint met studio’s en een commerciële ruimte zijn gezet hebben alle appartementen een volledig vrij uitzicht over de dijk, het water en het strandje van Wemeldinge.

National Park Oosterschelde
Wist u dat we het hier over het grootste Nationaal Park van Nederland hebben? Nationaal Park Oosterschelde is een van de mooiste duiklocaties van Nederland en België en trekt zodoende veel publiek dat de rijke onderwaterwereld wil komen ontdekken. De dijk en de passanten die erop fietsen, wandelen of hardlopen biedt overigens een welkome afwisseling. Er is zo toch wat extra leven aanwezig om vanuit uw comfortabele stoel naar te kunnen kijken. Aan de andere kant van de dijk ligt her dorpsstrandje wat bij lekker weer voor een vrolijke en kleurrijk beeld zorgt.

Binnen drie minuten bent u bij de jachthaven van Wemeldinge waar nog vrije plaatsen beschikbaar zijn voor uw zeilboot. Het oranje gezinde dorp Wemeldinge heeft een goed voorzieningenniveau en is zeer sociaal.

Veel wooncomfort
Leven in vrijheid met veel comfort. Een appartement met prachtige ruimtes, een pui met uitzicht op het water over de gehele breedte van de gevel, van vloer tot plafond. Het voelt alsof u buiten bent, het vele licht zorgt voor een zeer prettige woonbeleving. Dit had u al veel eerder moeten doen, in een mum van tijd uw woning aan kant en tijd om zelf te genieten. De ene keer met uw boek, dan al schilderend, een hobby waar u al jarenlang meer tijd aan had willen besteden. De wolken tonen zoveel verschillende kleurschakeringen dat het een plezier is om naar te kijken en een uitdaging om te schilderen. Morgenochtend uw vaste golfdag. Over de dijk bent u zo bij de golfbaan. Wat is die route toch pittoresk, het voelt net alsof u op vakantie bent. Een slingerend dijkje met langs de steile hellingen grazende schaapjes. Dat zo’n groen dijkje en idyllische afrastering direct al zo’n gevoel van vakantie en vrijheid oproept, dat is toch top. Over vakantie gesproken, als u nu eens op reis wilt gaan hoeft u zich veel minder zorgen te maken over uw huis. In een appartement laat je een woning nu eenmaal makkelijker achter. Is het niet heerlijk, binnen 10 minuutjes in Goes, n uurtje naar Rotterdam of 40 minuten naar Antwerpen en ook Gent is ook niet ver weg. De rijkdom van die steden, de unieke boutiques en smaakvolle restaurants, er is hier genoeg te ontdekken en te beleven.

Bezoek ook eens de website van Residence Weumelinghe!

 

facebook pinterest

 

Video
Residence Weumelinghe in Wemeldinge
Locatie