Nieuws

Kijk hier voor het laatste nieuws

Tevreden kopers Verlengde Dishoeksweg 6C Dishoek vertellen

Luxe vakantiewoning kopen in Dishoek

“De ligging, de mooie materialen, de ruimte, alles klopte”

“Dit huis voldoet helemaal aan onze wensen en verwachtingen”, vertelt Marion Nijenhuis. Samen met haar man kocht ze een dubbel appartement aan de Verlengde Dishoekseweg in Koudekerke. Op 300 meter van het strand.

“Het schelpenpad over en je bent er.” Het echtpaar Nijenhuis woont in Zwolle maar heeft een speciale band met Walcheren. “Mijn man is niet geboren, maar wel getogen op Walcheren en ik ging er als kind vaak op vakantie”, vertelt Marion. “Onze boot ligt in Middelburg. Het was een droom om ooit een tweede huis op Walcheren te hebben en die is nu uitgekomen. En we hebben er niet eens lang naar moeten zoeken.”

Vader en zoon zagen in eerste instantie een huis in Vlissingen maar Marion wilde liever iets zonder tuin. “Daar moet ik niet aan denken. We wonen in Zwolle en het is niet mijn idee van ontspannen als ik elke keer dat ik in Zeeland ben, in de tuin aan het werk moet.” Zwaan Makelaars attendeerde de familie Nijenhuis op het appartement aan de Verlengde Dishoekseweg. “Als u iets royaals zoekt dan hebben wij echt nog iets moois voor u.” En dat viel in de smaak. “Wij zochten een familiehuis waar niet alleen wij maar ook onze vier kinderen en acht kleinkinderen van kunnen genieten. Als je ervoor staat zie je niet dat het zo groot is. Dit appartement is bestemd voor zes personen, maar omdat het zo ruim is kun je er gemakkelijk nog wat bedden bij zetten. De vorige bewoners wilden hier permanent wonen en dat kun je zien aan het hoge afwerkingsniveau van het pand. Wij hebben het met inboedel gekocht, dus we kunnen er zo in.”

“Dit jaar zijn wij veertig jaar getrouwd en je begrijpt wel waar we dat met ons gezin gaan vieren.”

Luxe vakantiewoning kopen in Dishoek

Bron:
Sinke Komejan Magazine
editie zomer 2017