Nieuws

Kijk hier voor het laatste nieuws

Ultiem wonen in Hooglicht Vlissingen

Iedere Vlissinger is verknocht aan de fraaie boulevard, met het uitgestrekte zand en zee. Hoe heerlijk zou het zijn om vanuit uw eigen (t)huis deze kust en nog veel meer moois ieder moment van de dag te kunnen bekijken. Genieten van dit fantastische uitzicht geldt eigenlijk voor iedereen. Wie wil zich nu niet vergapen aan de imposante schepen die voorbij varen en wegdromen bij de ondergaande zon. En heeft u zin om lekker met de wind in uw haren uit te waaien op de boulevard en het strand? Trek de deur van uw penthouse in Hooglicht achter u dicht en binnen no time ervaart u het gevoel van vrijheid zo direct aan de kust.

In dit statige appartementengebouw in Vlissingen woont u in een uiterst luxe en compleet appartement met niet alleen zeezicht maar eveneens een prachtige blik over geheel Walcheren. Wat een uitzicht! Exclusief woongenot, in één woord fantastisch!

Ultiem wonen met zeezicht
Vanuit uw eigen appartement een sightseeing Walcheren. Neergestreken op de bank met een kopje thee beseft u maar al te goed wat een gelukkig mens u bent. Uw creativiteit krijgt een enorme boost; inspiratie niet alleen door de rust en ruimte maar ook door het fabuleuze uitzicht. Ontspannen in uw onderhoudsvrije, comfortabele appartement dat allure en sfeer ademt.

Ondanks dat uw nieuwe keuken van alle gemakken is voorzien kunt u natuurlijk ook een gezellig hapje gaan eten in de stad of op de boulevard. Snel en eenvoudig vanuit Hooglicht te bereiken. Een strandwandeling of een middagje winkelen; in Vlissingen heeft u alles bij de hand.

Hooglicht is absoluut een blikvanger in het stadsbeeld van Vlissingen. Het appartementengebouw met maar liefst 18 etages is uniek door zijn ovale vorm en is 50 meter hoog. Door de flauwe ronding is er praktisch de gehele dag een goede bezonning in het appartement.
Elk appartement beschikt naast de grote woonkamer en royale masterslaapkamer over een of twee extra slaap-/hobbykamer (s). De penthouses tellen zelfs drie slaapvertrekken en bieden de mogelijkheid een sfeervolle gashaard te realiseren. De keuken en badkamer(s) zijn smaakvol samengesteld. De appartementen beschikken over een gemiddeld vloeroppervlak van 124 m2 (appartement begane grond maar liefst 148 m2), hierbij is het terras met een oppervlakte tot zo’n 28 m2 nog niet opgeteld. Verder een praktische ruime berging in het appartement.

Bij elke appartement hoort een afsluitbare bergingsruimte en een eigen parkeerplaats. Optioneel is er een parkeerplaats in de parkeergarage te verkrijgen.

Bent u ook zo enthousiast over deze appartementen? Uw geduld hoeft niet op de proef te worden gesteld, want ze zijn per direct beschikbaar.
Maak nu een afspraak en ervaar zelf het fantastische uitzicht.

   Open Huis Hooglicht Rubenslaan