Toplocaties....

Wonen aan de Zeeuwse kust


Woning kopen aan de Zeeuwse kust


Eén van de zonnigste provincies

“Hier aan de kust, de Zeeuwse kust”: er wordt over gezongen en gepraat. Is men er eenmaal een keer geweest, dan komt men zeker terug. In Zeeland, waar zee en land elkaar ontmoeten is het heerlijk om tot rust te komen en met volle teugen nieuwe energie op te doen. Zeeland is een van de zonnigste provincies van ons land. De kust van Walcheren met zijn op het zuiden gerichte stranden wordt niet voor niets de Zeeuwse Rivièra genoemd. De stranden van Walcheren zijn breed en schoon. Bij de duinovergangen heerst een gezellige drukte maar verderop zijn er nog genoeg rustige plekken om te vertoeven.

Zeeland heeft veel te bieden
Naast stranden heeft wonen aan de Zeeuwse kust nog veel meer te bieden zoals veel lucht en ruimte, idyllische landelijke gebieden afgewisseld met pittoreske dorpen en historische steden met leuke winkelstraten. Middelburg, in de Gouden Eeuw één van de grootste steden en havens van Nederland is een monumentenstad met wel 1000 grote en kleine monumenten.
Domburg als mondaine badplaats trok in de vorige eeuw adelijken en kunstenaars. De eeuwenoude, markante vuurtoren van Westkapelle is wereldberoemd geworden door de schilderijen van Mondriaan, en nog steeds een baken voor de scheepvaart. Ook Toorop schilderde er samen met zijn dochter. De kunstenaars brachten veel tijd door in de omgeving omdat zij zo geïnspireerd werden door de karakteristieke bevolking en het mooie, heldere licht. Het is precies dit licht wat zorgt dat het zo prettig wonen is aan de Zeeuwse Kust.
Kreek&Duin in Westkapelle betekent optimaal genieten van het maritieme en artistieke karakter van de omgeving.

appartement kopen in Zeeland           Tweede huis kopen op Walcheren

Appartement kopen Wemeldinge          koopwoning aan Oosterschelde

koopappartement aan zee         vakantiewoning kopen in Westkapelle