Toplocaties....

Zee en Land


appartement kopen aan zee


Luxe wonen op historische plek

Een stad gelegen op een schiereiland aan de Noordzee en Westerschelde, een unieke en historische plek waar zee en land samenkomen.

Daadkrachtig en ondernemend
Mede door de zeer rijke scheepshistorie een daadkrachtige én ondernemende stad. Alom bekend om de zeeschepen die op route naar Antwerpen zo na aan de kust voorbij varen dat zij als voor het grijpen zijn. Een Boulevard en een stadsstrand, in ieder seizoen interessant om te vertoeven.

Lopend of fietsend naar strand
U kunt er lopend of fietsend naar Nederlands enige midden in de stad gelegen zuidstrand gaan. Heerlijk zonnen en uitwaaien aan de kust. U wandelt er over glooiende duintoppen, geniet van prachtige vergezichten, de idylle van karakteristieke hekjes en wuivend helmgras.

Culturele activiteiten op hoog niveau
U zult verbaasd zijn over alle culturele activiteiten van hoog niveau die zo bekend zijn dat mensen van verre er naar toe komen. Een filmfestival, jazz, theaterstukken op bijzondere locaties. Hier kunt u zich vrij bewegen en genieten. Leuke parken, pleinen en terrassen. Culinaire verrassingen op loopafstand.

Voorzieningen dichtbij
Een van de gemakken van het wonen op deze locatie is dat u overal zo lekker dichtbij bent. Vanuit uw comfortabele appartement loopt u zo de winkelstraat in met op de eerste hoek de bakker. Ook de verdere voorzieningen heeft u dicht bij de hand. Met uw auto op uw eigen parkeerplaats en een snelle connectie naar de A58 bent u ook als u een verdere reis gaat maken snel op weg.

U bent vast benieuwd waar u dit alles kunt beleven! Dit is uw kans, lees nu meer over Het Dok in Vlissingen.

appartement kopen in Vlissingen          woning kopen aan de kust in Zeeland

vakantie woning kopen in Vlissingen          Gezellige drukte voor de deur tijdens Sail de Ruyter

appartement kopen Dok Vlissingen          tweede huis kopen in Vlissingen